Header

Campa

camping

Till Källbuktens camping är du alltid välkommen att campa vare sig du kommer hit med husbil, husvagn eller tält, och vi har många olika platser att erbjuda. Antingen väljer du att ha din plats nära havet och det nedre servicehuset, eller om du vill bo lite mer avskilt erbjuder vi dig plats lite längre upp på stigen, så har du nära till vårt andra servicehus. Dina önskemål uppfyller vi när du kommer hit, då du själv kan gå runt och hitta en plats som passar just dig. När du väl hittat en plats och vi checkat in dig så är det fritt fram att stanna tills säsongen är över om du så vill det!

Priser för camping
Campingplats utan el: 280kr/natt
Campingplats med el: 320kr/natt

Dusch 10 kr/4 min

Om du i dessa Coronatider väljer att inte använda våra servicehus utan bara använder vattenpost och utslagsback på utsidan av servicehusen får du 40 kr/natt billigare campingpris.

Bokning av speciell campingplats, endast minst 14 dagars vistelse, vill du stå kortare tid finns alltid plats för dig och behöver inte bokas.

Campingen öppnar 29 april 2022 med begränsad service, bra att ringa innan för hjälp.

Bokning/förfrågan sker på telefon/mail.

Utcheckning på högsäsong kl 12.00 men du kan stanna längre och betalar då 25kr/tim fram till kl 15.00, därefter 50 kr/tim.

Vi fortsätter även i år med försäsongspris under 29 april – 17 juni 2022
Veckopris för husvagnen 250 kr + att du betalar för de nätter som husvagnen utnyttjas.
Kontakta oss om du är intresserad så visar vi vilka platser som är försäsongsplatser.